sor logo k

Dış Cephe Cam Temizlik

dis cephe cam temizlik1Dış Cephe Temizlik Ekonominin ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte şehirlerimizin bir çoğunda orta katlı binalar yerine yüksek katlı binalar, gökdelenler yapılıyor.

Bunların temel amacı sıkışan şehir yapısında insanlara daha fazla yer açabilmek olsa da bu binalarının dış cephe temizlikleri zor duruma gelebiliyor. Özellikle yüksek katlı binaların dış cephe temizlikleri standart temizlik elemanları tarafından gerçekleştirilememektedir.

Bunun sebebi, dış cephe temizliğinin tehlikeli ve profesyonellik isteyen bir iş olmasından kaynaklanmaktadır. Dış cephe temizlikleri standart temizlik elemanları tarafından yaptırılmaya çalışıldığında bunun sonucu olumsuz ve hiç kimsenin istemeyeceği sonuçların ortaya çıkmasına sebep olabilmektedir.

Özellikle cam kaplama ve yalıtımlı dış cephelerin temizliği mutlaka işinin uzmanı personellerce yapılmalıdır. Bu sayede binalarınız hem ilk günkü gibi yeni ve temiz duracak hem de temizlik işlemi gerçekleştirilirken hiç bir riskli ortam yaratılmayacaktır. Birbirinden profesyonel ve işinde tecrübe sahibi personellerimiz sayesinde dış cephe temizlikleriniz itinalı ve özenli bir şekilde yapılarak binaların daha güzel ve gösterişli görünmesini sağlıyoruz. Dış cephe cam temizliği ve dış cephe temizlikleri, kirlenmiş olan binalarınızın camlarının temizliği mutlaka belirli aralıklar ile düzenli bir şekilde yapılması gereklidir. Bu sayede hem camların veya dış cephe malzemelerinin ömrünü uzatırken hem de temiz bir binaya sahip olacaksınız. Temizliği yapılmayan binalarının özellikle cam kenarlarında bulunan plastik malzemeleri kısa süre sonra aşınarak kullanılmayacak hale gelebilmektedir.

Cam kenarlarında bulunan plastikler yağmur, dolu, sıcak, soğuk, kir, toz gibi dış etkenlere maruz kaldıkları için kısa süre sonra aşınabilmektedir. Bu durumun önüne geçebilmek ve maliyetleri azaltabilmek için mutlaka belirli aralıklar ile dış cephe temizliği yapılması gereklidir. Dış cephe temizlikleri yapılırken özel temizlik solüsyonları ve özel temizlik bezleri kullanıldığı için dış cephe malzemenize veya binanızın camlarına kesinlikle zarar vermemektedir. Özellikle paslanmaz çelik, pvc, metal malzemeden yapılmış, ctp levhalar ile kaplı, mermer, granit, kompakt laminanttan yapılmış olan levhalar, kompozitler ve cam gibi çeşitli malzemeler kullanılarak giydirilmiş binaların temizliklerini gönül rahatlığı ile bize yaptırabilirsiniz. Profesyonel Hizmet almak için bizi arayabilirsiniz.

EtiketDış Cephe ve Cam TemizliğiOfis Büro Temizliğiİnşaat sonrası temizlikVilla TemizliğiEv TemizliğiKoltuk YıkamaFabrika TemizliğiOto Park TemizliğiRestaurant TemizliğiPlaza & Showroom TemizliğiOkul TemizliğiBanka TemizliğiCamii Temizliği,

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Yorum eklemek için giriş yapın

Bu kategoriden diğerleri:

Parite
Wed, May 18, 2016, 5:12PM UTC
NamePriceChange% Change
EUR/USD 1.1279 -0.0033 -0.2939%
USD/JPY 109.6700 +0.5250 +0.4810%
GBP/USD 1.4612 +0.0151 +1.0442%

Hava durumu istanbul

ISTANBUL

Go to top