sor logo k

Ofis Büro Temizliği

Temiz, ferah ve rahat bir ortamda kim çalışmak istemez ki ? Sizler de yoğun bir tempo ile işlerinizi sürdürüyor iseniz temizlik belki aklınıza gelmeyebilir ya da bunun için ayrıca bir zaman ayıramayabilirisiniz. Ofis temizliği konusunda tüm temizlik işlerinizi işlerinde tecrübeli ve profesyonel olan ekibimiz ile kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Kalite anlayışımızın ve işimize verdiğimiz önemden dolayı temizlik konusunda olan her türlü ihtiyaca cevap verecek personelimiz ile Ofis temizliği veya firma temizliği hizmetleri vermekteyiz.

Ofis temizliği işlemleri gerçekleştirilirken yapılan işlem katı atıkların ve kaba pisliğin temizlenmesi ile başlar. Daha sonra Üst bölümlerden başlamak üzere aksesuarlarınız, tablolarınız, lambalar , kapı kolları ve kapı üstlerinin temizliği ile devam edilmektedir. Daha sonra sıra cam temizliği işlemine gelir. Cam temizliği konusunda tecrübeli ekibimiz tarafından özel ekipmanlar ile camlarınız tek bir leke kalmayacak şekilde temizlenir. Aynı zamanda cam pvclerinin temizliği de sağlanır. 

Ofis temizliğinin bir diğer aşaması ise zemin temizliğidir. Islak ve kuru zeminleriniz özel temizlik araçları ile itinalı bir şekilde temizlenir. Ofis de eğer halı veya kilim kullanıyor iseniz bunların temizliği süpürme ve silme işlemlerinden sonra tamamlanır. Daha sonra ofis temizliğinde mobilya temizleme işlemine geçilir. Mobilyalar tek tek tozları alınır ve silinir, sandalye,masalar, kitaplık ünitesi, ve varsa raflar temizlik işlemlerinden geçirilir. Bu işlemlerden sonra ofisinizin daha temiz olabilmesi için ofisinizde bulunan lavabo ve tuvaletlerin temizliği yapılır. Bu temizlik işleminde özel temizlik malzemelerinin kullanılması lavaboların ve tuvaletlerin dezenfekte işlemleri itina ile yapılmaktadır. Bu işlemlerden sonra özel olarak temizlenmesini istediğiniz farklı bir yer veya bölüm varsa bu alanların da temizlik işlemleri gerçekleştirilir.

Tüm bu işlemlerden sonra Ofis temizliğinin büyük bir bölümü tamamlanmış olacaktır. Bu aşamadan sonra ise son olarak ofisinizdeki çöp kutularının boşaltılması dış kapının silinmesi ile tüm temizlik işlemleri tamamlanmış olacaktır. Siz de tüm bu  Ofis temizliği hizmetimizden faydalanmak istiyor iseniz yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçerek randevu almanızdır. Temiz bir ortamda çalışmak sizlerinde hakkıdır.

EtiketDış Cephe ve Cam TemizliğiOfis Büro Temizliğiİnşaat sonrası temizlikVilla TemizliğiEv TemizliğiKoltuk YıkamaFabrika TemizliğiOto Park TemizliğiRestaurant TemizliğiPlaza & Showroom TemizliğiOkul TemizliğiBanka TemizliğiCamii Temizliği,

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Yorum eklemek için giriş yapın
Parite
Wed, May 18, 2016, 5:12PM UTC
NamePriceChange% Change
EUR/USD 1.1279 -0.0033 -0.2939%
USD/JPY 109.6700 +0.5250 +0.4810%
GBP/USD 1.4612 +0.0151 +1.0442%

Hava durumu istanbul

ISTANBUL

Go to top