sor logo k

Dijital para

Bir hocam vardı! Olağanüstü akıllı bir insandı. Allah rahmet eylesin. Belki gazeteyi gazete gibi okumayı ondan öğrendim!
Gerçekten de olacak pek çok şeyi yayınlarda görürdünüz.
Buna neden gerek duyuluyordu bilmiyorum. KİTLEYİ hazırlamak için mi? Olabilir. Ama bütün büyük operasyonlar medyada yer alır. Balık hafızası taşımıyorsanız ve önemli noktaları NOT EDİYORSANIZ OLACAKLAR KONUSUNDA EMİN OLUN BİR ADIM ÖNDESİNİZ demektir...

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford doktoraları tarafından geliştirilen, dünya genelinde 10 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/1pazar linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (1pazar) kullanın.

Başlangıç için referansımızı kullanabilirsiniz. : 

https://minepi.com/1pazar

https://www.binance.com/?ref=16505861

https://www.trbinance.com/account/signup?ref=6KF5N87E

https://www.kucoin.com/#/?r=7KHHx7

Şimdi muazzam bir kavganın içindeyiz. Birileri birileriyle hesaplaşıyor. Peki ne oluyor?

Ve ne olacak? Türkiye nereye düşecek?
Bunlara kafa yormak durumundayız. Bu savaş bittikten sonra bizi bekleyen son ne?
Biliyor muyuz? Sanmıyorum!


Örneklerle gidelim. Bugünü anlayalım.
Anlayalım ki; yarın hakkında bir fikrimiz olsun!
The Economist...
1843 yılında Rothschild ailesi tarafından James Wilson'a kurma görevi verildi.
Çok ünlü bir yayındır. Daha önce de çok yazımda yer verdim... Önemlidir! Hatta çok önemlidir. Kuranlar olağanüstü akıllı olduğu için kurulmasının bir anlamı vardı. OPERASYONLARDA KULLANILACAKTI! Dergi, kurulduğu günden itibaren operasyonel oldu. 1950 yılından itibaren de kapakları, geleceği işaret etmeye başladı. Kimse bakmadan geçemedi.
Kim ne anladı bilemem! Ama hep tartışıldı!
ABD Başkanı Kennedy'ye suikast, Margaret Thatcher'ın İngiltere Başbakanı olacağı, Avrupa Birliği'nin kurulacağı, İkiz Kuleler'e saldırı hep derginin kapağında yıllar önce yer aldı. Yine böyle gizemli bir kapağın yer aldığı tarih 1988'di!
O gün THE ECONOMIST kimsenin anlayamayacağı bir kapakla çıktı! Kapakta yer alan anka kuşu dikkat çekiyordu. Ama o kadar... Bakan bir sonuç çıkaramıyordu!
anka kusu

ANKA KUŞU'nun yanı sıra kapakta ALTIN bir sanal para yer alıyordu. Kapağın altında da DOLARLAR ateşin üzerinde yanıyordu! Yanda da "Dünyanın yeni para birimine hazır olun" cümlesi vardı.
Tabii kimse o günlerde bu mesajı alacak durumda değildi.
ANCAK!
PARANIN ÜZERİNDEKİ TARİH ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİYDİ!
KAPAKTAKİ TARİH 2018'i gösteriyordu! Kaç zamandır yeni denge yerine oturacak ve 2018'de dünya yeni rotasına girecek diyorum! O gün kimsenin üzerinde pek fazla düşünmediği PARANIN ÜZERİNDEKİ LOGO Bitcoin'in ilk logosuydu. Yani dijital para...
Dijital para fikrini Rothschild ailesine veren kişi ise Richard N. Cooper'dı...
Sanırım 1990 yılında Türkiye'de de bazı çalışmalara katıldı. Cooper, Bill Clinton, Jimmy Carter gibi birçok başkanın ekonomik politikalarına yön veren bir isimdir. İsviçre'nin en büyük bankası UBS (Rothschild ailesinin Avrupa'daki en güçlü bankası) yeni dijital para geliştirilmesi için Deutsche Bank, Santander ve Bank of New York Mellon'u görevlendirdi.
Dünya dijital para için aslında hazırdı.
Eğer 2016 Kasım ayında ABD Başkanlık Seçimi'ni Hillary Clinton kazansaydı, 2018'in ilk 6 ayında dünya dijital paraya geçmiş olacaktı. Yani THE ECONOMIST'in kapağı hayata geçecekti!
Daha önceki kehanetler gibi bu da gerçekleşmiş olacaktı!
Hillary Clinton bunu en iyi bilen isimdi!
Dışişleri Bakanı iken New York'ta birçok okulun ödemelerini Bitcoin'e geçirmişti.
Veliler de bir hayli mutlu olmuştu bu sistemden.
New York merkezli bu sistemin hızlı bir şekilde Wall Street'e sirayet etmesi de planın en önemli parçasıydı.
Wall Street'in bu sisteme geçmesiyle birlikte dünyanın yönü de dijital para olacaktı.
Bunu bilmek için de ekonomist olmaya gerek yoktu!
İŞTE günlerdir yazmaya çalıştığım SİLAH ile PARANIN kavgası tam da bu! Dünyanın çeşitli yerlerindeki bombaların, savaşların, terörün, örgütlerin, akan kanın nedeni Bitcoin!
Bu uygulamayı engellemek isteyen Amerika'nın gerçek sahipleri Trump ile son şansını deniyor. Eğer Trump başarılı olamazsa, Rothschild ailesi karşılığı olmayan dijital para ile dünyanın tamamını ele geçirecek.
Ortada muazzam bir akıl ve alınacak muazzam bir sonuç var...
Trump'ın bu yeni para sistemini engelleme ihtimalinin çok güçlü olmadığını söyleyen çok isim var...
Haksız da değiller... Trump, Pentagon'un desteğiyle birlikte birçok ülkede savaş çıkartmak için çalışacak. Silah şirketleri bu nedenle 24 saat üretim yapıyor. Ancak Rothschild ailesinin de planlarından biri bu!
2016 pek çok yerde acılı ve kanlı olaylara sahne oldu! 2017'de de benzerleri olmakta.
Hatta "2017'nin sonuna doğru en kanlı dönemi yaşayacağız!" diyenler de var. Aslında 120 ülkede yaşanan karışıklık bu adımın başarılı şekilde atıldığının ilk göstergesi.
Şimdi Trump'ın, kendi sisteminin devamı için çıkartacağı savaşlar, bir anda Rothschild ailesinin planı olarak karşımıza çıkabilir. Bu kuvvetle muhtemel. Neden 120 ülke diyoruz! Çünkü İPEK YOLU zaten 65 ülkeyi kapsıyor. Ancak bu YOL isteseniz de istemeseniz de 120 ülkeyi içine alacak bir YOL... 2018'de İPEK YOLU devreye girdiği anda DOLAR ve EURO düşünülmüyor. Yeni para birimi Bitcoin, İPEK YOLU'nun parası...
Bambaşka bir dönem, bambaşka bir çağ, bambaşka bir iklim... DİJİTAL PARANIN EGEMENLİĞİ yani...
The Economist'in 1988 kapağı, 2012 Londra Olimpiyatları'nda resmedildi.
Kimse anlamadı tabii! Yazıdaki iki fotoğrafa bakın! Benzerlik ortada değil mi! Ama görmedik yine... Pek çok şeyi atladığımız gibi bunu da ıskaladık... Bunun nedeni, 1988 yılında üniversite mezunu olan birçok özel proje isim bugün 40'ı aşkın ülkede maliye ve ekonomi bakanı! Görevleri başında olanlara GİZLİ MESAJDI bu!
OLİMPİYATLARDAN GİZLİ MESAJ!
Nasıl akıl ama!
Şimdi o paraya hükmeden bakanlar, ülkelerini dijital paraya hazırlamaya başladı.
İngiltere'nin etkin olduğu ülkeler, bu sisteme ilk geçecek olanlar. ABD'nin veya Rusya'nın iki farklı denge unsurları da dijital para ile tarih olacak. Dünyanın yönetileceği merkez ise Londra olacak. Daha doğrusu 5 kıta ve 5 birim kurulacak. Adresleri belli, gökdelenleri de tamamlandı. Bunlara ek olarak 7 nokta daha dijital sistemin parçası olacak. İSTANBUL, Doha, Johannesburg, Pekin, Caracas, Montreal, Astana...
Hepsi Londra'dan yönetilecek.
Rothschild ailesi, yeni dijital paraya hazır.
Dolayısıyla İngiltere de hazır.
Paranın yoğun olduğu körfez ülkeleri de dijital parayı kabul etti.
ABD'nin tam karşısında yer alan İran da dijital parayı kabul etti.
Arkasındaki İNGİLTERE gücü kendisini gösterdi. İran bile DİJİTAL PARADA yani...
İşte ABD'nin Katar operasyonunu dijital para ekseninde de değerlendirmek gerekiyor. Ambargonun nedenlerinden biri belki de en etkilisi buydu!
Çünkü Körfez ülkelerinin tamamını silahla etkisiz hale getiren bir Pentagon, Rothschild ailesinin tarihi planını engellemek istedi.
Bir süreliğine belki sonuç almış gibi görünse de finalde işleri çok zor!
Amerika'nın içinden de buna büyük destek var!
Çünkü ABD'yi para, parayı da Rothschlid ailesi idare eder... Bu nedenle ABD'nin işi hiç ama hiç kolay değil...
Pentagon, finans sisteminde çok geri olduğunu gördüğü için yurtdışı operasyonlarıyla hedefe ulaşmaya çalışıyor.
İngiltere, Fransa veya Avrupa'nın birçok ülkesindeki terör olayları, Katar ablukası hepsi Pentagon'un hedefi için gerekli. Bir yanda PENTAGON'un silahları ve imha gücü, diğer tarafta ise muazzam bir akıl ve her yaptığı KAPAĞI hayata geçen THE Economist!
Geçmişe bakınca THE ECONOMİST'in gerçekleşmeyen kehaneti yok! Bu nedenle bu savaşı dikkatle izlememiz gerekiyor...
Bakalım PARAYA hükmeden aile parayı ateşe verebilecek mi? Ya da Pentagon sahip olduğu ateş gücüyle parayı yanmaktan kurtarabilecek mi?
Gerisi teferruat!.

Alıntı : Takvim

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Yorum eklemek için giriş yapın
Parite
Wed, May 18, 2016, 5:12PM UTC
NamePriceChange% Change
EUR/USD 1.1279 -0.0033 -0.2939%
USD/JPY 109.6700 +0.5250 +0.4810%
GBP/USD 1.4612 +0.0151 +1.0442%

Hava durumu istanbul

ISTANBUL

Go to top