sor logo k

Ekonomi

Ekonomi (4)

Dijital para

Bir hocam vardı! Olağanüstü akıllı bir insandı. Allah rahmet eylesin. Belki gazeteyi gazete gibi okumayı ondan öğrendim!
Gerçekten de olacak pek çok şeyi yayınlarda görürdünüz.
Buna neden gerek duyuluyordu bilmiyorum. KİTLEYİ hazırlamak için mi? Olabilir. Ama bütün büyük operasyonlar medyada yer alır. Balık hafızası taşımıyorsanız ve önemli noktaları NOT EDİYORSANIZ OLACAKLAR KONUSUNDA EMİN OLUN BİR ADIM ÖNDESİNİZ demektir...

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford doktoraları tarafından geliştirilen, dünya genelinde 10 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/1pazar linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (1pazar) kullanın.

Başlangıç için referansımızı kullanabilirsiniz. : 

https://minepi.com/1pazar

https://www.binance.com/?ref=16505861

https://www.trbinance.com/account/signup?ref=6KF5N87E

https://www.kucoin.com/#/?r=7KHHx7

Şimdi muazzam bir kavganın içindeyiz. Birileri birileriyle hesaplaşıyor. Peki ne oluyor?

Ve ne olacak? Türkiye nereye düşecek?
Bunlara kafa yormak durumundayız. Bu savaş bittikten sonra bizi bekleyen son ne?
Biliyor muyuz? Sanmıyorum!

Dizüstü bilgisayar dağıtımına başladı

TÜRK Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı tüm ABD tarifeli uçuşlarında business class yolcularına yönelik dizüstü bilgisayar dağıtımına başladı. Atatürk Havalimanı çıkışlı tüm İngiltere uçuşları içinse bu uygulama 12 Mayıs'ta başlatılacak.

 

Kışın 2 TL'ye satılan soğanın fiyatının son dönemlerde 20 kuruşa kadar düşmesi üreticiyi vurdu. Bölgedeki kuraklık nedeniyle tarlalarında alternatif olarak soğan eken Viranşehirli üreticiler, kışın 2 TL'den satılan soğanın fiyatının 20 kuruşa kadar düşmesi nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. 

RUSYA'nın 1 Ocak'ta başlattığı ambargo nedeniyle Türkiye'nin 1 Ocak- 10 Mayıs arasındaki domates ihracatında 65 milyon dolarlık kayıp oluştu. Yaş meyve sebze ihracatındaki kayıp ise 85 milyon dolar olarak hesaplandı.

Türkiye ile Rusya arasında 25 Kasım'da Rus savaş uçağının düşürülmesi sonrası büyük darbe gören ekonomik ilişkilerde, özellikle yaş meyve sebze ihracatında önemli kayıp oldu. Turizmden tarıma birçok sektörde Rusya'nın Türk ürünlerine uyguladığı ambargo, yaş meyve ve sebze sektöründe en çok domates üreticisini vurdu.

Parite
Wed, May 18, 2016, 5:12PM UTC
NamePriceChange% Change
EUR/USD 1.1279 -0.0033 -0.2939%
USD/JPY 109.6700 +0.5250 +0.4810%
GBP/USD 1.4612 +0.0151 +1.0442%

Hava durumu istanbul

ISTANBUL

Go to top